واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

هشدار نخست وزیر آلبانی به گروهک منافقین

نخست وزیر آلبانی در مصاحبه با شبکه آلمانی "اشپیگل" گفت که گروهک منافقین برای جنگ علیه ایران باید خاک آلبانی را ترک کنند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۱ - ۱۰ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 01
کد خبر: ۱۹۲۱۱۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ "ادی راما"، نخست وزیر آلبانی دیروز در مصاحبه‌ای با شبکه آلمانی "اشپیگل" گفت که گروهک منافقین نمی‌توانند از آلبانی برای جنگ علیه ایران استفاده کنند.

راما در پاسخ به سوال اشپیگل گفت: «اگرچه مجاهدین خلق (گروهک تروریستی منافقین) مورد استقبال قرار می‌گیرند، اما آن‌ها نباید از آلبانی به عنوان بستری برای عملیات سیاسی خود استفاده کنند. میهمانان ما بار‌ها این توافق را نقض کرده‌اند.»

وی در بخشی از صحبت‌های خود اظهار کرد: «آلبانی قصد جنگ با ایران را ندارد. آلبانی کسی را که از مهمان نوازی ما سوء‌استفاده کرده باشد، نمی‌پذیرد.»

نخست وزیر آلبانی با طرح این ادعا که منافقین حق دارند برای آزای خود بجنگند، گفت: «اما برای انجام این کار باید آلبانی را ترک کنند.»

روز سه شنبه ۳۰ خرداد ماه، پلیس آلبانی به پادگان گروهک منافقین در شهر دوروس این کشور موسوم به «اشرف ۳» حمله کرد.

شروع این درگیری از آنجا بود که پلیس ضدتروریسم آلبانی، ۶ نفر از کادر‌های سیاسی گروهک را فرا می‌خواند و به آن‌ها ابلاغ می‌کند که قصد دارد برای سرکشی و بازدید به مقر آن‌ها که یک اردوگاه بزرگ با دیوار‌های بلند و حفاظت شده است به آنجا رفته و خواهان بازرسی از اردوگاه می‌شود.

این در حالیست که منافقین برای فریب رسانه‌ها و مردم آلبانی هر چند وقت، یک هیئت از آنان را به داخل پادگان می‌آورند و اماکنی نظیر سالن غذاخوری، آشپزخانه، استودیو داخلی و... را به آنان نشان می‌دهند. / تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار